Kiel kryssning

Kryssa till Tyskland

Lämna vardagen bakom dig och följ med oss på en avkopplande kryssning med Stena Line från Göteborg till Tyska Kiel. Man äter gott och shoppar till bra priser. De som vill kan följa med på en mini utflykt till Citti-Park där man verkligen kan shoppa loss. 


Dag 1 Hemorten-Göteborg. Avresa under förmiddagen mot Göteborg. Ombord checkar vi in i våra hytter. Fartyget avgår kl 18.45. Ombord finns möjlighet till god mat, shopping och avkoppling. För er som förbeställt middags buffé så serveras det i 1:a sittningen kl 18.00-20.00.

Dag 2 Kiel. Frukost ombord. Vi ankommer kl 09.15. De som vill kan följa med oss ut till Citti-Park. Detta är ett stort shopping center med ett 80-tal butiker. Här finns flera kända butiks märken. På Citti-Markt kan man med fördel handla goda drycker i den mycket välsorterade butiken. Allt packas lätt och smidigt in i bussen för vidare transport till våra hemorter. På vin avdelningen finns 2000 olika viner från världens alla hörn att välja på. Ost avdelning lockar med flera hundra sorter. Kunnig personal hjälper till att tipsa. På flera ställen kan man provsmaka.Bussen kör sedan tillbaka till terminalen. På behagligt avstånd når man gågatan Holsten Strasse som är fylld av butiker,kafér och restauranger.Gör gärna ett besöka på den stora shopping arkaden Sofien Hof. Vill man istället gå ombord så är det naturligtvis fritt fram. Vi avgår kl 17.45 mot Göteborg. Naturligtvis har vi samma hytter på återresan.

Dag 3 Göteborg-Hemorten. Efter en god frukost ombord ankommer vi till Göteborg kl 09.15. Vi bänkar oss i bussen och startar vår hemresa. Paus för fika eller mat kommer att göras.

OBS: 23/10 åker vi till Heligenhafen för shopping. Ca 1 timma från Kiel. Alltså ingen färd till Citti i Kiel.