Kiel kryssning med shopping i Heiligenhafen 2024

  • Våra resor
  • Kiel kryssning med shopping i Heiligenhafen 2024

Kryssa med oss till Tyskland

Lämna vardagen bakom dig och följ med oss på en avkopplande kryssning med Stena Line från Göteborg till Tyska Kiel. Man äter gott och shoppar till bra priser hos Fleggaard i Heiligenhafen.


Dag 1 Hemorten-Göteborg. Avresa under förmiddagen mot Göteborg. Ombord checkar vi in i våra hytter. Fartyget avgår kl 18.45. Ombord finns möjlighet till god mat, shopping och avkoppling. För er som förbeställt middags buffé så serveras den i 1:a sittningen kl 18.00-19.30.

Dag 2 Kiel/Heiligenhafen. Frukost ombord. Vi ankommer till Kiel kl 09.15. De som vill kan följa med oss till Heiligenhafen. Ca 1 timmas färd från Kiel.Bussen kommer att parkera vid Fleggaard för shopping. Sedan packas allt  lätt och smidigt in i bussen för vidare transport till våra hemorter.Bussen kör sedan tillbaka till terminalen. På behagligt avstånd når man gågatan Holsten Strasse som är fylld av butiker,kafér och restauranger.Gör gärna ett besöka på den stora shopping arkaden Sofien Hof. Vill man istället gå ombord så är det naturligtvis fritt fram att gå ombord från 15.00. Vi avgår kl 17.45 mot Göteborg. Naturligtvis har vi samma hytter på återresan.

Dag 3 Göteborg-Hemorten. Efter en god frukost ombord ankommer vi till Göteborg. Vi bänkar oss i bussen och startar vår hemresa. Paus för fika eller mat kommer att göras.