Göteborg med Arvingarna

En helkväll på Kajskjul 8

I höst sätter Arvingarna upp sin nya krogshow "I love Arvingarna" på Kajskjul 8 i Göteborg. Detta är en show sett ur fansens ögon,full med nostalgi,sång glädje och fest.En show med stort hjärta. En musikslisk berättelse med låtarna som är Arvingarnas signum och DNA. Arvingarna är tillbaka hetare än någonsin och de slutar aldrig att överraska.

Dag 1 Hemorten-Göteborg. Vi avreser mot Göteborg och tar en rast för fika/mat i Brålanda. Väl framme så checkar vi in på Scandic hotell Europa i Nordstan (Incheckning från 15.00).Ni har sedan eftermiddagen fri för egna strövtåg. Vid 18 tiden sammlas vi i bussen och kör en kort busstur till Kajskjul 8. Man startar sedan att servera maten från 19.00. Kvällen rullar på och 21.30 är det showtime med Arvingarna. Efter showen kan man fortsätta med bar och mingel. Tillbaka till hotellet tar sig var och en på egenhand. En kort promenad på ca 10 min.

Dag 2. Göteborg-Hemorten. Nu kan man ha en lugn morgon och njuta av en härlig frukostbuffé. Hemresa från Göteborg kl  14.00 med paus i Brålanda för mat/fika.

Buss avgår:

08.00 Torsby Resecentrum (Järnvägsstationen)

08.30 Sunne Järnvägstation

09.15 Kil Järnvässtation

09.30 Karlstad Järnvägstation

10.00 Grums Nyängsrasta.