ABBA-Voyage i London

En resa att se fram emot !

Följ med oss till London och se ABBA komma till liv genom det senaste inom motion capture teknologin. Den största ABBA-föreställningen som någonsin skådats Vi tar er bekvämt till och från flygplatserna. Trevligt boende i exklusiva Kensington.Mycket fri tid att utforska staden på egenhand.

Foto: Johan Persson

Dag 1. Värmland-London. Vår buss avreser mot Gardermoen där vi checkar in för vidare flygresa med Norwegian kl 11.25. Beräknad ankomst till London,Gatwick 12.45 (lokal tid). Här möter en lokal buss upp och vi kommer tillsammans med en lokalguide att göra en ca 3 timmar lång stadsrundtur i London (+ själva transfern till hotellet).Här får vi se stadens bästa sevärdheter som t.e.x Towern,Towern Bridge,London Eye,Big Ben m.m. Ja listan på sevärdheter är lång. Samtidigt får vi tips om vad man kan besöka under sin egna tid i staden. Därefter incheckning på Copthorne Tara Hotel i fina Kensington (läs mer om hotellet på www.millenniumhotels.com. 

Dag 2 London. Frukost serveras och ni har större delen av dagen fri för egna utflyker. I vår närhet i Kensington finns restauranger och butiker utanför dörren. Man kan även besöka Kensington Palace, som en gång var prinsessan Dianas hem. Nu bor Prins Edward med fru och Prins William med familj i slottet. Annars är det populärt att besöka Oxford Circus, Convent garden,Notting Hill,Harrods m.m.Enklaste sättet att ta sig runt i London är att åka tunnelbana eller buss. På kvällen har vi resans höjdpunkt. ABBA Voyage Show på ABBA Arena. Under 90 min njuter vi av ABBA´s bästa hits, framförda av ABBA avatarerna tillsammans med en 10-manna orkester. Vi njuter av musiken och showen som startar 19.45. Nytt:Våran hyrda buss kommer smidigt och enkelt att ta oss från hotellet till arenan t/r.

Dag 3 London. Frukost. Fri dag. Varför inte planera in ett musikal besök i West End. Det finns många kända musikaler att välja på.

Dag 4 London-Värmland. Som vanligt frukost och några timmar på egenhand. Vår transferbuss hämtar upp oss och kör ut oss till flygplatsen. Avgång med Norwegian kl 18.40 (lokal tid). Ankomst Gardermoen 21.45. Här väntar transferbussen och tar oss tillbaka till Värmland.

På denna resa gäller dessa särskilda villkor:

* Anmälnings avgift 1.000 kr. Betalas efter bokning.Inbetalningskort m.m skickas ut.

* Slutbetalning senast 28/8-24

* Sista kostnads fria avboknings datum 1/7-24

* Viktigt att ni har angivit  korrekt namn. Så som det är stavat i ert pass. Vid felstavning eller ej korrekt namn kan detta medföra extra kostnader för er och eventuella problem vid incheckning.