3 dagar Världscupen i skidskytte,Östersund 2023

  • Våra resor
  • 3 dagar Världscupen i skidskytte,Östersund 2023

Följ våra duktiga skidskyttar på plats

Följ med på en trevlig och spännande  helg. Heja fram våra duktiga skidskyttar på plats. Var med om publikfesten i Östersund.


Dag 1. Hammarstrand. Bussen tar oss norr ut mot vårat hotell i Hammarstrand.ca 10 mil från Östersund Vi gör naturligtvis stopp under dagen för fika och mat. Här får vi under kvällen våra rum och vi äter en gemensam middag på hotellet och laddar inför morgon dagens tävlingar i Östersund. ( Under senaste VM i Östersund så bodde vi här och det var både mysigt och snabbt att med bussen ta sig in till arenan)

Dag 2 Hammarstrand-Östersund. Tävlings dag. Frukost på hotellet. Vi åker under förmiddagen till Östersund (en dryg timmas körning). Vi  har bokat plats i VIP tältet där det serveras en grillbuffe. Sedan är det stafett för dam och herr. Damerna får först kl 14.00 och herrarna startar  16.30. Blir spännande. Efter tävlingarnas slut samlas vi i bussen och åker tillbaka till vårat hotell där middag serveras. Och kanske kan fira svenska framgångar.

Dag 3 Hammarstrand-Östersund. Tävlingsdag och hemresa.  Frukost och vi packar bussen och lämnar hotellet. Väl i Östersund väntar masstart för damerna kl 13.00 och herrarna 15.45. Vi hejar fram de våra. Efter tävlingarna startar vi våran hemresa.

 

Rabatt för pensionärer + ungdom 13-17 år 150 kr/p