Rallycross i Riga

För 4:e året i rad.

För fjärde året i rad åker vi till Riga för att titta på Lettlands deltävling i rallycross -VM. Tävlingen är också final för EM i Supercar och Super 1600.

Dag 1. Hemorten-StockholmVi avreser under morgonen mot Stockholm. En längre paus för mat/fika kommer att göras på passande ställe. Kl 17.00 avgår Tallink/Silja lines fartyg mot Riga. Ombord får vi våra hytter och äter sedan en gemensam middag. Kvällen är sedan fri för egna aktiviteter. Shopping eller kanske lyssna och titta på någon trevlig underhållning.

Dag 2. Riga. Frukost ombord och ankomst till Riga kl 11.00 (lokal tid). Vi samlas i bussen och åker ut till banan.Där kommer vi att träffa en av Sveriges största rallycrossentreprenörer, Joel Christoffersson och hans team JC Raceteknik. Joel och hans förare, Robin Larsson kommer att dela med sig av sina upplevelser från rallycrossvärlden. Hos Jc Raceteknik kommer vi också att äta en lättare lunch. Framåt tretiden åker vi in till stan igen och checkar in på centralt belägna Raddisson Blu Hotel Latvija. Middag äter var och en på egen hand.

Dag 3-4 Riga och rallycross tävlingar. Frukost varje dag på hotellet. Sedan kör bussen oss ut till tävlingarna på Bikernieki banan strax utanför staden. Vi har förbokade biljetter på A-läktaren till bägge tävlings dagarna.

Dag 5. Riga Frukost på hotellet och vi har dagen fri fram till färjans avgång kl 17.30 (lokal tid). Vi passar givetvis på att fylla på barskåpet innan vi lämnar landet. Ombord äter vi en gemensam middag.

Dag 6. Stockholm-hemorten. Frukost och därefter ankomst till Stockholm kl 10.30. Bussen tar oss mot våra hemorter och vi stannar för fika/mat på passande ställe.