Vävmässa i Växjö

VÄV2017. Sveriges största vävmässa.

Detta är Sveriges största vävmässa som endast arrangeras vart 3:e år. Arrangör är Svenska vävrådet i samarbete med Växjö kommun och Hemslöjden i Kronoberg. Mässan erbjuder aktiviteter, vävupplevelser, kort kurser, föreläsningar, försäljning utav olika produkter.

Dag 1 Hemorten-Kosta-Alvesta. Vi avreser under morgonen.Fika paus i Mariestad. Vi fortsättersedan mot Jönköping och Kosta. Lunch på passande ställe. På Kosta har det hänt mycket spännande genom åren. Förutom att glasbruket har en tradition av glasblåsning i världsklass, så finns här också Kosta Outlet. 20 000 kvm av shopping av olika kvalitets varor. Vi åker sedan till hotell Rådmannen i Alvesta. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2 Alvesta-Växjö. Efter en god frukost så beger vi oss till Växjö och VÄV2017. Här har ni hela dagen till föfogande. Här finns försäljare, textila utställningar och diverse workshops, så som föreläsare och kort kurser. Kl 17.00 stänger mässan och då återvänder vi till vårat hotell i Alvesta. Middag äter var och en på egenhand.

Dag 3 Växjö-Hemorten. Frukost och vi startar våran hemresa. Vi stannar givetvis för fika och lunch på passande ställen.

دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn
خرید vpn خرید کریو خرید vpn آیفون خرید vpn اندروید خرید وی پی ان خرید فیلتر شکن