Skagen

Klassiska Skagen

En klassisk resa till Skagen med besök på Skagens museum och vi möter det magiska ljuset ute på Grenen. Här möts Kattegatt och Skagerack.

Dag 1 Hemorten-Skagen. Vi avreser under morgonen mot Göteborg. Här avgår Stena Lines färja kl 12.15 mot Fredrikshamn. Ombord finns möjlighet till att äta och shoppa. Färjeturen tar ca 3,5 timmar. Väl iland har vi ca 45 min körning till Skagen. När vi närmar oss Skagen så skiftar naturen drastiskt till ett månlandskap med stora sanddyner. Vi checkar in på centralt belägna hotell Folden i Skagen. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2 Skagen. Efter frukost beger vi oss till Skagens museum. Här får vi njuta av konstnärsgruppen Skagenmålarna som bodde och verkade i trakten under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Tillsammans med lokalguide får vi en rundvisning i museet. Dom som vill kan även besöka Anchershus och Drachmanns hus. (Frivilligt. Entré tillkommer) Bussen gör sedan tur ut till Grenen. Här upplever vi det speciella ljus där Kattegatt och Skagerack möts. Man kan ta en promenad ut till spetsen eller åka med den sk Sandormen. På kvällen äter vi en gemensa middag på hotellet.

Dag 3 Skagen-Hemorten. Vi äter en frukost innan vi lämnar Skagen och reser till Fredrikshamn. Här finns möjlighet att promenera runt på stan och kanske ta en fika innan vi kl 14.30 går ombord på Stena Lines färja som tar oss till Göteborg. Ombord finns chans till lunch och shopping. I Brålanda gör vi sedan ett längre stopp för mat eller fika.

خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید سیسکو خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید کریو خرید vpn اپل نمایندگی hp نمایندگی شارپ تعمیرات پرینتر خرید vpn اپل خرید فیلتر شکن خرید فالوور خرید vpn برای آیفون خرید vpn تلگرام