Oslo-Köpenhamnskryssningar

 

 

Dag 1. Till Oslo. Vi avreser på morgonen mot Oslo. Här kommer ni sedan att ha egen tid för egna strövtåg och lunch. På eftermiddagen samlas vi och åker ner till terminalen för incheckning på DFDS Seaways fartyg. Crown/Pearl Seaways. Fartyget avgår kl 16.30. Vi installerar oss i våra bekväma 2-bädds hytter alla belägna över bildäck. Vi samlas sedan för en gemensam middag i buffé restaurangen.  Här finns ett varierat utbud av fisk, skaldjur,kött, sallader,ostar och efterrätter. Här ingår även ett glas öl,vin eller läsk.

Kryssningen erbjuder en vacker havsutsikt, förmånliga inköp i fartygets tax-free butik eller varför inte ta en svängom på dansgolvet..

Dag 2. Köpenhamn. Under morgonen glider vi in mot Köpenhamn. I restaurangen serveras en stor god frukost buffé. Och vi kan sedan ta oss an denna spännande och kontinentala stad. Dagen är fri för egna strövtåg. Här finns möjligheter att vara med på en stadsrundtur. Denna kan endera göras med buss eller båt. Huvudstaden lockar oss även med shopping och god mat. Gågatan, Ströget är en utav Europas  längsta och sträcker sig från Rådhusplatsen till Kongens Nytorv. Här finns massor av butiker och restauranger. Kl 16.30 avgår vårat fartyg mot Oslo. På kvällen avnjuter vi en gemensam 2-rätters middag som också inkluderar ett glas öl,vin eller läsk. Sedan väntar en trevlig kväll ombord.

Dag 3. Oslo-Hemorten. Innan ankomst till Oslo så serveras fartygets stora och goda frukost buffé. Vi samlas sedan i bussen för återfärd till våra hemorter. Vi gör naturligtvis stopp för fika eller mat på vår hemväg

دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn
خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید کریو خرید وی پی ان Google
دانلود رایگان فیلم دانلود فیلم خرید کریو خرید vpn Google