Malgrat De Mar, Spanien

Sol, Bad, Spa & Shopping - alla möjligheter, inga måsten.

Malgrat de Mar ligger ca. 66 kilometer norr om Barcelona. Staden har bevarat sin spanska charm och har ett mysigt centrum med ett bra urval av restauranger och butiker. Här finns flera spännande sevärdheter som till exempel Church of St Nicolau från 1500-talet, en av Costa Bravas största kyrkor. Förutom sin mysiga stadskärna är Malgrat de Mar känt för sin underbara 4,5 kilometer långa sandstrand. Här kan du slappna av i solen och njuta av medelhavet. Costa Bravas tåg stannar i Malgret de Mar så för den som vill är det enkelt kan göra en utflykt in till Barcelona under vår vistelse här.

Vi bor på Aqua hotel Silhouette & Spa (Adults only). Hotellet ligget centralt i Malgrat de Mar med närhet till shopping och bara ett stenkast ifrån havet och stranden. Hotellet har dessutom två st utomhuspooler, en uppvärmd inomhuspool, wellnescenter & spacenter. Med närhet till Montnegre's Nationalpark finns här även fina möjligheter att vandra, cykla mountainbike eller rida i bergen.

Om resan:

Dag 1 - Avresa: Vi flyger ifrån Gardemoen i Oslo kl. 06.00 under torsdagsmorgonen, vi gör en snabb mellanlandning i Frankfurt för att sedan landa vi i Barcelona ca. 11.45. När vi hämtat ut vårt baggage väntar vår transferbuss på att ta oss ca. 8mil upp längs kusten, till Malgrat de Mar. Här checkar vi in på nybyggda Aqua hotel Silhouette & Spa. Vi har sedan hela dagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 2-5 Fritt för egna aktiviteter:

Varje dag startar vi med frukost på hotellet, sedan har ni tid för egna strövtåg, vandra i bergen, paddla kajak, slappna av på hotellet, ta en stranddag eller ta tåget in till Barcelona. Här finns massor av möjligheter, men inga måsten.

Dag 6 - Hemresa.

Vi startar dagen med frukost på hotellet. Senare kommer vi att bli hämtade av vår transferbuss som kommer att ta oss till flygplatsen i Barcelona. Vårt flyg lyfter 16.50, snabb mellanlandning i Frankfurt och sedan landar vi i Oslo ca.19.00.

Vi tackar sedan för en trevlig resa, de som har beställt transfer blir hämtade av vår buss och vi kör er till hemorten.

خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید فیلتر شکن