Må bra resa till Andalusien

Almuñécar - Costa Tropical

 
Följ med på en härlig vår-resa till Costa Tropical på den spanska solkusten, öster om Malaga. En vecka för dig som vill samla energi, varva motion med avkoppling och njutning på en solsäker plats. Här är klimatet tropiskt, till skydd av Sierra Nevadas sluttande rygg kan man här odla, cherimoya, avokado, bananer och andra tropiska frukter.

Vi gör lätta vandringar i den vackra naturen, övningar på stranden, kostråd, det rika utbudet av frukt och grönt, de regionala vinerna och den goda maten. Och en stor portion njutning.

Den här resan är för den som vill byta miljö, koppla av, satsa på sin hälsa, övningar som passar dig, träffa nya människor. Ny energi och inspiration i en underbar miljö!

Dag 1 Stockholm Arlanda – Malaga
Vi flyger med Norwegian kl 11.20 och landar i Malaga kl 15.45. Vid flygplatsen väntar vår buss som tar oss till Almunecar, turen tar ca 1,5 tim. Efter inkvartering på Helios Hotel tar vi en rundtur i omgivningarna, går igenom veckans program, välkomstdrink, tar ett dopp i Medelhavet innan vår gemensamma middag som får avsluta dagen.

Dag 2 – 7  Veckans alla dagar

Smakprov ur programmet:
Varje dag under hela veckan erbjuds aktiviteter och utflykter och vi gör gärna spontana inslag efter önskemål.
Vi börjar varje dag med morgongympa, jogging eller promenad på den närbelägna stranden med rogivande vågor.

-Vingårdsbesök på vingården Calvente – ½ tim. resa upp i bergen, följt av vandring till byn Otivar för läcker lunch med lokala specialiteter på den vackert belägna El Capricho.
-Marknadsbesök, guidning i saluhallen av matkunniga svenska Britta, som bjuder hem oss på saluhallslunch och cava på takterassen.
-Liten vinskola med vinprovning på hotellet.
-Vandring efter kusten till grannstaden La Herruda, picniclunch på stranden.
-Busstur på slingriga vägar till byn Compete för vandring i bergen. Smakrik, exklusiv lunchupplevelse med vin på vingården Bentomiz,
-Gemensamma middagar på hotellet- oftast buffé men vissa dagar 3 rätters middag.
-Besök på destilleri för Romprovning i Salobrena.

Dag 8 Hemresa
Dagen har kommit då vi ska vända tillbaka till hemlandet. Vi lämnar hotellet innan lunch, vår flight avgår 14.30 till Stockholm och landar 18.40 med nya krafter och ny energi!

Resan körs i samarbete med Koboltresor.

خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید سیسکو خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید کریو خرید vpn اپل نمایندگی hp نمایندگی شارپ تعمیرات پرینتر خرید vpn اپل خرید فیلتر شکن خرید فالوور خرید vpn برای آیفون خرید vpn تلگرام