Julmarknad i Berlin

Berlin kan stoltsera med 80 julmarknader

Berlin är "huvudstaden" bland julmarknader och kan skryta med så många som runt 80 stycken, utspridda över hela staden. Här finns allt från traditionella marknader med hantverk,karuseller och skridskobanor, till trendiga urbana marknader med olika teman.

Dag 1.Hemorten-Travemünde Vi avreser under morgonen mot Trelleborg. Innan färjans avgång äter vi en gemensam middag i land (ca 19.30). Vi installeras i våra hytter och fartyget avgår mot Travemünde kl 23.30.

Dag 2. Travemünde-Berlin. Efter en god frukost ombord så ankommer vi till Travemünde kl 08.30. På fina motorvägar går färden mot Berlin. Här kommer vi att checka in på hotell Lindner am Ku´damm. Hotellet är beläget på den vackra parad gatan Kurfürstendamm. Under eftermiddagen kommer vi att tillsammans med en lokalguide göra en ca 3 timmar lång stadrundtur. Här får vi se kända platser och byggnader. Brandenburger Tor, Potsdamer Platz. Unter den Linden, riksdagshuset, Alexander Platz m.m. Kvällen är sedan fri. Och ni hittar säkert någon trevlig restaurang längs Ku´damm.

Dag 3 Berlin. Frukost. Idag kan vi ägna oss åt att julhandla på ett utav Europas största shoppingcenter Ka De We, som vid denna tidpunkt är praktfullt pyntat. Här hittar man julklappar som du inte kan finna någon annanstans. Julmarknaden på Gendarmenmarkt är stadens mest poppulära. (Entre 1 euro,utom vardagar mellan 11-14).Här strosar man runt bland de upplysta tälten som får en mysig inramning av Französischer Dom oxh Berlins Konserthus. Här doftar detunderbart av brända mandlar,glaserade äpplen och den speciella Berliner Currywurst. Framför rådhuset finns en annan julmarknad och även på Alexander Platz och Potsdamer Platz. Kvällen fri.

Dag 4. Efter frukost lämnar vi Berlin. Vi kör upp mot Lübeck. Här gör vi ett stopp vid Cittimarkt med chans att fylla på barskåpet. Vi passar också på att besöka Lübecksjulmarknad, som tillhör en utav norra Tysklands största.I Travemünde går vi ombord på färjan och äter en gemensam middag. Fartyget avgår kl 22.00

Dag 5. Frukost ombord. Ankomst till Trelleborg kl 07.30.


دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn
خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید کریو خرید وی پی ان Google
دانلود رایگان فیلم دانلود فیلم خرید کریو خرید vpn Google