Gotland

Solen och vindarnas ö !

En härlig resa till solskens ön Gotland. Bland rauker och ängar. Boende på Scandic Visby.

Dag 1. Vi avreser under morgonen mot Nynäshamn där vi går ombord på båten kl 11.45 som ska ta oss till Visby och Gotland.Ombord finns möjlighet till fika och mat. Ankomst till Visby 15.00. När vi kommer iland tar bussen oss ut på en kort resa till närbelägna Scandic Visby. Efter middagen är fri för egna strövtåg.På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Efter frukost så möter vår lokala guide upp vid hotellet. Vi kommer idag att göra en stadsrundtur i Visby. Som till stor del är till fots. Här besöker vi kända platser som Almedalen, Botaniska trädgården och St:Nicolai ruinen m.m. Eftermiddagen är fri för egna strövtåg. Middag äter var och en själva

Dag 3. Frukost och vi startar en ny spännande dag med vår lokala guide på den södra delen av ön. Bördigt och frodigt. Vi besöker ett Gotländskt änge med sin speciella flora och fauna. På ett Gotlands besök är Hoburggubben ett måste. Detta är troligen Gotlands mest kända rauk. Gemensam lunch på Majstregården.Tillbaka i Visby är det fritt var man äter.

Dag 4. Efter frukost en god frukost beger vi oss med vår lokalguide norr ut på ön. Via en kort färjetur över Fårösund så når vi vackra Fårö. Denna karga del av ön som många kändisar har som sitt favorit tillhåll. Vi besöker ett raukområde där stenformationerna slår oss med häpnad. Vi äter en gemensam lunch på Fårögården. Åter i Visby så samlas vi för att äta en god middag på anrika Munk källaren.

Dag 5. Efter frukost lämnar vi hotellet och beger oss ner till färje terminalen. Färjan avgår kl 07.15. Vi ankommer Nynäshamn kl 10.30. Vi styr nu mot våra hemorter. Vi gör en längre paus för mat och fika i Arboga trakten.

خرید ساکس دانلود سریال گلشیفته خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید کریو خرید کریو نمایندگی hp نمایندگی شارپ تعمیرات پرینتر دانلود فیلم خرید vpn اپل خرید فیلتر شکن خرید vpn برای آیفون خرید فیلتر شکن برای موبایل