Gdansk Julmarknad

Spännande Polen

För 17:e året äger julmarknaden i Gdansk rum. I mer än 60-talet marknads stånd hittar man traditionella handgjorda trädekorationer,dukar,souvenirer, smycken m.m. Smaka på härlig glögg,mjöd,juldumplings,varma munkar, doftande pepparkakshjärtan och andra läckerheter.

Dag 1. Hemorten-Karlskrona. Under morgonen åker vi mot Karlskrona. Vi kommer att stanna för fika och lunch. Kl 19.00 avgår Stena Lines färja mot Gdynia. Ombord serveras en julbuffé och det finns möjlighet att handla i Boardershoppen till förmånliga sjöpriser.

Dag 2. Gdynia-Gdansk. Efter en god frukostbuffé ombord ankommer vi till Gdynia kl 07.30. Här möter vår lokalaguide upp. Vi kör till Gdansk och där gör vi en stdsrundtur. Som avslutas till fots i Gamla stan. Ni har sedan eftermiddagen fri för lunch. Och att sedan ströva runt bland alla bodar och stånd. Här finns ett rikt utbud av läckerheter och presenter. Bussen tar oss sedan till vårat hotell Qubus. Innan en 3-rätters middag är det fri bar.

Dag 3. Gdansk-Gdynia. Efter frukost har ni dagen fri. Här kan ni vandra längs Dluglagatan med sina restauranger och krogar. Ett besök på den så kallade " Bärnstensgatan" är också att rekommendera. Eller ta en promenad upp i Mariakyrkans kyrktorn och se den storslagna utsikten över staden. Bussen kör sedan tillbaka till Gdynia där vi går ombord och checkar in i våra hytter. Sedan äter vi en gemensam julbuffé.

Dag 4 Karlskrona-Hemorten. Frukost och ankomst i Karlskrona kl 09.00. Vi startar våran hemresa. Med stopp för fika och lunch.

دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn
خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید کریو خرید وی پی ان Google
دانلود رایگان فیلم دانلود فیلم خرید کریو خرید vpn Google