Gardasjön med flyg och buss.

Flyg ner och buss hem

 Koppla av vid vackra Gardasjön. Vår svenska personal med buss kommer att ta väl hand om er och visa er vackra sevärdheter och upplevelser.

Dag 1 Hemorten-Oslo-Milano-Gardasjön. Tidigt under morgonen hämtar transferbussen upp och kör till Gardemoen. Här avgår Norwegian´s flight 10.05 för att ankomma Milano 12.45 (vi reserverar oss för ev tidsförändringar).Efter att ha landat träffar ni vår svenska reseledare och chaufför på flygplatsen. Vi kör nu direkt till Torbole Sul Garda vid Gardasjön. Här checkar vi in på Hotel Caravel som kommer att vara vår fasta punkt under fem nätter. På kvällen äter vi vår första gemensamma middag.

Dag 2-5 Gardasjön/ Torbole sul Garda. Hotel Carvale ligger beläget i lugnt område på en solig terass med en vacker utsikt över Gardasjön. Det är en mindre ort belägen i den norra delen av sjön. Hotellet har en vacker privat trädgård med ett trevligt poolområde. Vi kommer under dessa dagar att göra några gemensamma utflykter. En trevlig vinprovning med lokala viner och chans till inköp att ta med hem. En båtutflykt på sjön finns också med i programmet. Och tillsammans med en lokalguide gör vi ett besök i Verona som är Romeo och Julias stad. Vi gör en stadsvandring och ni får sedan egen tid att strosa runt i denna vackra stad. Vi besöker givetvis den gamla amfi teatern där man under sommaren har vackra opera föreställningar. Sedan finns också chans till sol och bad vid poolen eller vid sjön. Varje dag serveras frukost och middag på hotellet.

Dag 6 Torbole sul Garda-Bregenz. Efter frukost är det dax att lämna vårat vackra paradis vid Gardasjön. Bussen tar oss upp igenom Sydtyrolen och våran väg kantas av Dolomiterna. Vi ser stora frukt och vinodlingar på sluttningarna. Via Brennerpasset når vi den Österrikiska gränsen. Vid den spektakulära Europabron gör vi ett fotot stopp innan vi tar oss ner till Inndalen och Insbruck. Färden går vidare via den kända skidorten St:Anton och vi kör genom den långa Arlbergtunneln.Kvällens mål är festspelstaden Bregenz här kommer vi att bo på Hotel Messmer som ligger centralt endast 100 m från Bodensjön. Kanske kan en promenad nere vid sjön lockar innan middagen.

Dag 7 . Bregenz-Hannover. Efter frukost lämnar vi vackra Bodensjön. Vi åker över gränsen till Tyskland och på snabba motorvägar tar vi oss upp till Hannover. Här kommer vi att äta och sova på Wyndham Hannover Atrium Hotel.

Dag 8 Hannover-Travemünde. Efter en lugn morgon och en god frukost beger vi oss vidare norr ut. Vi gör ett stopp i Lübeck på Citti markt där det finns chans att fylla på barskåpet. På kvällen går vi ombord på TT-Lines fartyg som ska ta oss till Trelleborg. Här äter vi resans sista gemensamma middag.

Dag 9 Trelleborg-Hemorten. Frukost ombord och ankomst till Trelleborg. Vi kör nu den sista  biten hemåt. Fyllda med fina minnen och goda drycker tar vi farväl utav våra medresenärer.

خرید ساکس دانلود سریال گلشیفته خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید کریو خرید کریو نمایندگی hp نمایندگی شارپ تعمیرات پرینتر دانلود فیلم خرید vpn اپل خرید فیلتر شکن