Florida & Karibienkryssning

Fly kylan och vintern. Enkelt och smidigt tar vi er till sol och värme - våra drömmars mål Florida och Karibien.Spännade utflykter i Florida och en underbar kryssning i Karibien. Strandhugg i Key West- Puerto Costa Maya-Cozumel-George Town- Grand Cayman

Dag 1. Hemorten- Fort Lauderdale. Vår transfer buss tar oss till Oslo där vi går ombord på vårat flyg till Miami. Vid ankomst i Miami vänter våran transferbuss som ska ta oss till vårat hotell Oceanside Inn i Fort Lauderdalen ca 45 min färd från flygplatsen. Vid ankomst kanske det passar att ta ett dopp i poolen innan middag serveras på hotellet.

Dag 2. Fort Lauderdale. Efter frukost ska vi bege oss ut på en kanaltur med charmiga Jungle Queen. Fort Lauderdal kallas också för Amerikas Venedig med ett kanalsystem på 500 km. Under kanal turen kommer vi att se många lyxvillor och yatcher i mång miljon klassen där rika och kända Amerikaner bor.  Eftermiddagen är sedan fri för egna strövtåg. Sol och bad kan vara skönt. På kvällen åker vi gemensamt till restaurang Mai Kai. Här bjuds vi på en polynesisk afton med sång och musik.

Dag 3. Everglades. Efter frukost ger vi oss iväg med buss och lokalguide för att besöka träskmarkerna i Everglades. Inne i naturreservatet gör vi en tur med en s.k airboat, en säskild båt som svävar farm över våtmarkerna. Här finns goda chanser att se alligatorer  och annat djurliv. Innan återresan äter vi en lättare lunch tillsammans. Eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 4. Fort Lauderdale. Denna dag är fri för avkoppling med sol och bad eller egna utflykter. Vi kan rekommendera er att besöka gallerian Sawgrass Mills som är Floridas största Outlet, med ca 350 butiker och restauranger. Eller varför inte besöka Las Olas Boulevard som är ett utmärkt shopping och nöjesdistrikt.

Dag 5. Ombordstigning. Vid lunch tid lämnar vi hotellet och åker till Miami. Vid ankomst checkar vi in på fina Celebrity Silhouette och nu väntar en underbar 8 dagars kryssning i Karibien. Ett modernt flytande hotell som erbjuder oss en massa lyx med sitt utbud av restauranger underhållning och olika aktiviteter. Alla dagar ingår helpension (frukost,lunch,middag) ombord på faryget. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen. Men valet är fritt att pröva någon utav dom andra restaurangerna som ingår i kryssningens pris. Eller varför inte ta rumsservice  och beställa middag till hytten. Hytterna är ljusa och trivsamt möblerade. Vid bokning av balkonghytt erhåller ni fritt dryckespaket (classic) ombord. Dryckespaket gäller i samtliga restauranger,barer och lounger.

Dag 6-11. Kryssning i Karibien. Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Olika utflykter kan man köpa ombord. Dessutom erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.e.x tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns det gott om sköna solstolar där man gärna sitter länge och njuter. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym och man kan delta i olika klasser.Olika skönhets behandlingar kan bokas på farygets SPA- avdelning (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i farygets teater med olika program varje kväll. Annars kan man koppla av i någon utav de många barerna eller i kasinot.

Dag 12. Ankomst Miami-flyg till Oslo. På morgonen kommer vi till hamnen i Miami efter vår vecka till havs.Här väntar buss och en skandinavisk talande guide som ska ta oss ut på en stadsrundtur i Miami. Vi får också några timmar på egenhand för shopping och lunch. Därefter kör bussen till flygplatsen och vi checkar in för flygresan hem. Ombord på flyget serveras middag.

Dag 13. Ankomst Oslo. Här väntar våran buss på att ta oss till våra hemorter efter en spännande och innehållsrik resa.

 


دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn
خرید vpn خرید کریو خرید vpn آیفون خرید vpn اندروید خرید وی پی ان خرید فیلتر شکن