Bornholm 2018

Solskens ön

Dag 1.Hemorten-Rönne Vi avreser under morgonen mot Ystad. På passande ställen stannar vi för fika och lunch. Innan färje avgång får ni lite tid egen tid i Wallanders Ystad.Här går man på egen hand eller kan följa med på guidad rundtur.  Färjan till Bornholm avgår kl 18.30 och beräknas angöra Rönne Hamn kl 19.50. Det blir en kort bussfärd till Griffen SPA hotell. Här checkar vi på våra rum och det serveras en gemnsam middag på hotellet.

Dag 2. Bornholm. Efter frukost så möter våran lokala guide upp för att ta oss ut på en heldagstur. Bornholm som också kallas Solskensön är inte så stor så man hinner lätt med olika sevärdheter under dagen. Från Hammeren till Dueodde är det bara 40 km. Under dagen kommer vi att passera olika fiskelägen så som Allinge, Gudhjem,Svaneke och även titta på den mäktiga borgruinen Hammershus som är norra Europas största. Att besöka ett fiksrökeri är ett måste när man är på Bornholm. På Gudhjems rökeri  kommer vi att äta en fiskbuffé med en massa godsaker. B.l.a får vi smaka deras läckra nyrökta sill. Vi kan också se hur man röker sillen. Under dagen besöker vi en klassisk Bornholms rundkyrka. På kvällen äter vi middag på hotellet.

Dag 3. Rönne. Frukost och en dag för egna aktiviteter. Rönne som stad har ca 15.000 invånare och bjuder på trevlig shopping. Att hyra cykel och bege sig ut på upptäcks färd är också trevligt. Eller varför inte gå ner till stranden och ta ett dopp. Hotellet har ju också ett eget SPA. Och för hotellets gäster så är det fri enré (ev behandlingar tillkommer). Gemensam middag på hotellet.

Dag 4. Rönne-Hemorten. Efter frukost så bänkar vi oss i bussen och beger oss till hamnen där vår färja avgår kl 08.30. Ankomst Ystad 09.50. Sedan rullar vi på mot våra hemorter. Vi stannar givetvis för fika och lunch på passande ställen.

دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn
خرید فیلتر شکن خرید vpn خرید کریو خرید وی پی ان Google
دانلود رایگان فیلم دانلود فیلم خرید کریو خرید vpn Google