Atlanterhavsvägen med Hurtigrutten.

En resa med stort innehåll. Upplev den spektakulära norska naturen med fjäll, hav,rosornas stad Molde och en vacker båtresa med Hurtigrutten från Ålesund genom Geirangerfjorden.

Dag 1 Hemorten-Dombås. Välkommen ombord på vår buss. Vi startar nu vår färd mot Dombås som är dagens mål.Bussen tar oss via Lillehammer upp igenom den vackra Gudbrandsdalen med sin unika natur. På kvällen når vi Dombås Trolltun Gjeestegård där en gemensam middag serveras.

Dag 2 Dombås-Atlanterhavsvägen-Molde. Efter frukost startar en ny spännande dag. Färden går upp genom Romsdalen. Vid Trollväggen gör vi en fotopaus.Under förmiddagen åker vi en kort färjetur och tar oss sedan ut till kusten och det lilla idylliska fiskelägret Bud. Här kommer vi att äta lunch på Restaurang Bryggan.De som vill kan besöka Ergan kust fort som har en mycket intressant historia från 2:a världskriget. (entré, betalas av var och en )Detta är ett utav flertalet fort utefter den Norska kusten.Dagens höjdpunkt blir sedan färden på Atlanterhavsvägen. Ett fantastiskt bygge ute i havet. Bestående av ett vackert brosystem mellan öarna. Här stannar vi för en fotopaus. På kvällen checkar vi in på trevliga hotell Scandic Seilet som delvis är beläget ute i Moldefjorden. På kvällen serveras en god middag.

Dag 3 Molde-Färd med Hurtigrutten.Efter frukost/frukostpåse väntar en färjetur över till Vestnes. Bussen kör sedan vidare till Ålesund. Vi ska nu ut på en fantastisk båt tur med Hurtigrutten. Under ca 4 timmar får vi njuta utav det som kallas för en av världens vackraste sjöresor. Vi färdas bland annat genom Geiranger fjorden där fjällen stupar brant ner och ett flertal vattenfall och vackra gårdar kantar vår resa. I Geiranger möter bussen upp och vi kör över fjällen via Trollstigen. Här blir det ett fotostopp. Vidare tillbaka till Molde och vårat hotell där middag väntar.

Dag 4 Molde-Hemorten. Stärkta av en god frukost lämnar vi denna dag vårat härliga hotell i Molde. Resan går genom Sunndalen och till viss del över Dovrefjell. Och har vi tur så kanske vi kan få se myskoxar. Vidare genom Alvdal.Resan börjar nu ta sitt slut men med i bagaget har vi nya vänner och många trevliga minnen.

دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn